Bed without Breakfast ‘Jan van Galen’ is gelegen in de leukste wijk van Nijmegen: Bottendaal. Op loopafstand (5 - 10 min) van het centraal station en het centrum van Nijmegen. De ideale ligging van BwB ‘Jan van Galen’ heeft als voordeel dat openbaar vervoer, winkels, restaurants, musea, het gezellige Thiemepark, cultuur, fiets- en wandelroutes en natuur in de nabijheid te vinden zijn.
In mijn gezellige 19-eeuws arbeiders huis, bied ik een aangenaam en ontspannen verblijf. Het souterrain (in de zomer altijd koel) is ongeveer 35 m2 groot en beschikt over o.a. een 2 persoonsbed, een eigen keuken, toilet & wifi.

De oudste stad van Nederland biedt een unieke uitvalsbasis om te genieten van de prachtige Ooipolder, de heuvels rond Groesbeek en Berg en Dal en het land van Maas en Waal. Ontdek vanuit mijn Bed without Breakfast het gezellige oude centrum en de prachtige omgeving van Nijmegen

 

Prijs (zonder ontbijt): 80 euro per nacht op basis van 2 personen (1 persoon = 45 euro)

Betalingswijze: Contant bij aankomst of via Tikkie vooraf

Aankomst en vertrek: U kunt tussen 17.00 - 18.00 inchecken. In overleg is er een andere aankomst tijd mogelijk. Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 10.00 van de gastenkamer gebruikmaken.

Aanwezig: Eigen woon- en slaapruimte (2 persoons) + toilet, keuken met magnetron, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en keukengerei (let op: ruimte is NIET geschikt om te koken, er is GEEN kookplaat oid aanwezig)

Gezamenlijke voorzieningen: entree & douche

Parkeren: Let op! In Bottendaal is het betaald parkeren. u kunt hiervoor een kaartje kopen bij de parkeerautomaat

Rook- en huisdiervrij