Supervisie is een begeleidingsvorm waarbij een supervisor (begeleider) en een supervisee (deelnemer) samen werken aan de professionele ontwikkeling van de supervisee. Het doel van supervisie is om persoonlijke en professionele groei te bevorderen door middel van reflectie, dialoog en feedback. Tijdens supervisiesessies wordt er aandacht besteed aan het verkennen van werkervaringen, het ontwikkelen van competenties en het vergroten van zelfinzicht.

In een vertrouwelijke en veilige omgeving krijgt de supervisee de ruimte om vraagstukken, uitdagingen en successen uit de praktijk te bespreken. De supervisor fungeert hierbij als een spiegel, stelt vragen en biedt nieuwe perspectieven om de supervisee te helpen effectiever en bewuster te handelen in de beroepspraktijk.

Supervisie is geschikt voor professionals in diverse sectoren, zoals zorg, onderwijs, maatschappelijk werk en management. Het draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van het werk en het welzijn van de professional.

Ik ben een LVSC-geregistreerd supervisor en sta garant voor kwalitatieve en erkende supervisie. Ontdek hoe supervisie jou kan ondersteunen in jouw professionele reis en maak de volgende stap in je ontwikkeling.

Hoe ziet een traject eruit en wat zijn de kosten?

Nader invullen